“Hoe verloopt een Webstart traject?”

naar het overzicht

Hoe verloopt een Webstart traject?

Voortraject

 1. Jouw aanvraag komt bij ons binnen via email.
 2. De aanvraag wordt door ons beantwoord via mail en er wordt een afspraak gemaakt bij ons op kantoor.
 3. Per e-mail sturen wij jou een kennismakingsformulier toe en gaan er van uit dat deze zo compleet mogelijk ingevuld wordt. Hierdoor kunnen wij het gesprek alvast optimaal voorbereiden.
 4. Je komt bij ons langs op het kantoor voor het intake gesprek.
 5. Één van onze Webstart medewerkers probeert in het gesprek jouw wensen en site structuur voor een nieuwe website in kaart te brengen en lopen wij een intake formulier met je door.
 6. Daarna is het voor ons dan mogelijk om een definitieve offerte te maken en deze sturen we per mail naar je toe.
 7. Na akkoord offerte wordt de eerste 25% gefactureerd.

Ontwerp

 1. Na akkoord maakt één van onze designers een gepersonaliseerd homepage ontwerp o.b.v. het webstart stramien. Er wordt rekening gehouden met al jouw wensen.
 2. Indien het eerste homepagina ontwerp gereed is zullen wij het tonen in een speciale online tool, die we per mail doorgeven.
 3. Het ontwerp is vaak al bijna helemaal goed maar je hebt nog ruimte om wijzigingen door te geven (inbegrepen 1 correctieronde).
 4. Wanneer je akkoord bent met het ontwerp zullen wij het tweede gedeelte (25% van de totaalprijs doorberekenen).

Omzetten design naar website

 1. Onze webbouwers zullen de site nu gaan omzetten naar een echte website. De voorbeeldsite zullen we in een afgeschermde url aan je kenbaar maken. Zo kun je mee kijken naar het proces.
 2. Wij zetten de pagina structuur klaar en vullen de teksten en afbeeldingen met lorem ipsum en placeholders. Indien gewenst kunnen wij dit natuurlijk ook voor jou doen (meerprijs).

Zelf aan de slag

 1. Wanneer de site klaar staat kan je zelf met de site aan de slag! Wij leggen op over de telefoon uit hoe je zelf je website kan beheren. 
 2. Na de uitleg van het CMS wordt de derde 25% van de prijs gefactureerd + de jaarlijkse licentie van €495 + de extra modules/optionele posten.
 3. In de weken erna kan je de site vullen met jouw teksten of fotografie. Kom je hier niet aan toe? Wij kunnen je hier altijd mee helpen.

Lanceren van de website

 1. Na de website controle van jouw kant zullen wij de site ook nog nalopen op werking (controle van inhoud en taalfouten is voor jezelf).
 2. Daarna zullen wij de site lanceren, indien van toepassing zullen we online marketing trajecten tevens in werking zetten (meerprijs).
 3. Na het lanceren van de website (of 4 weken na het uitleggen van het CMS) wordt de laatste 25% van de prijs gefactureerd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Jouw vraag
Email
Bezoek Webstart in Alkmaar Jij wilt een nieuwe website. Dat vraagt om een brainstorm met een verse kop koffie. Kom je een keertje langs in Alkmaar? Maak een afspraak
Maak een afspraak Alkmaar
Bel mij terug